Machinale werken

Een uitgebreid machinepark voor een perfect eindresultaat

Tuinaanleg Glenn Vrancken streeft er naar om voor alle werken de beste machines te gebruiken. Op die manier kunnen wij je de beste kwaliteit garanderen, zonder teveel van je tijd in beslag te nemen. Hieronder vind je een overzicht van alle machines die wij gebruiken:

1. Wiellader: deze machine dient voor het transporteren en optillen van goederen zoals aarde, kiezels, stablisé, paletten en klinkers.

Tuinaanleg Glenn Vrancken - Wiellader voor aanleg en onderhoud

2. Dumper: deze wordt gebruikt om kleine en moeilijke plaatsen te bereiken. Hij dient als vervanging van de kruiwagen en is beter voor de rug. De dumper wordt gebruikt voor het transporteren van onder andere aarde, steentjes, stablisé enz.

Tuinaanleg Glenn Vrancken - Dumper voor tuinwerken

3. Hakselaar: deze wordt gebruikt voor het versnipperen van takken van bomen en struiken.

Tuinaanleg Glenn Vrancken - Hakselaar tuinaanleg en -onderhoud

4. Tuinfrees: deze tuinfrees, of motoculteur in de volksmond, wordt voor meerdere dingen gebruikt zoals frezen of los maken van de bodem en rotoreggen of nivelleren van de grond. Deze machine wordt vooral gebruikt bij de aanleg van gazons of aanplantingen.

Tuinaanleg Glenn Vrancken - Tuinfrees voor aanleg gazon (grasmatten)

5. Tractor : deze machine wordt voor meerdere dingen gebruikt zoals frezen, rotoreggen, sproeien, maaien enz. De tractor wordt gebruikt bij de aanleg van het gazon, onkruid bestrijding, verhardingen en het maaien van gronden.

Tuinaanleg Glenn Vrancken

6. Graafmachine: de kraan wordt voornamelijk gebruikt voor grondwerken, maar kan ook gebruikt worden voor afbraak of uitbraakwerken en voor het verplaatsen van grond of afval..

Tuinaanleg Glenn Vrancken - Graafmachine grondwerken

Hulp nodig van een ervaren vakman? Wij komen met bovenstaande machines langs! Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Tuinaanleg Glenn Vrancken