Aanleg gazon (zaaien of grasmatten), tuinaanleg & tuinonderhoud! 

Tuinaanleg en tuinonderhoud voor een perfect uitziende tuin? Dan moet je bij Tuinaanleg Glenn Vrancken zijn. 

Of het nu om tijdsgebrek gaat, je niet goed meer te been bent, of je je tuin liever aan specialisten overlaat: Er zijn verschillende redenen waarom mensen de hulp inroepen van een ervaren tuinman. Bij Tuinaanleg Glenn Vrancken kan je dan ook voor tal van zaken terecht!

Wij helpen je immers voor al je tuinonderhoud, ongeacht of je ons eenmalig nodig hebt voor een volledige renovatie van je tuin, geregeld nodig hebt voor constant onderhoud of enkel voor de zomer- of wintersnoei. Onze klanten wonen in de regio's Westerlo, Mol, Herentals, Geel, Herselt, Olen, Laakdal, Meerhout, Hulshout, Beringen, Tessenderlo, etc… Woon jij hier in de buurt of wat verder? Geen probleem!

Tuinonderhoud: van zomer- of wintersnoei tot onkruidverdelging oprit

Bomen en struiken veranderen grondig gedurende het jaar. Aangezien alle planten verschillend zijn, is er het hele jaar door werk in je tuin. Wij weten voor elke plant exact op welk moment die gesnoeid moet worden. Ook voor het knotten van bomen of het bijsnoeien van knotwilgen kan je bij ons terecht. Is je haag te groot of te veel werk? We komen die met plezier snoeien of inkorten. Je kunt ook bij ons terecht voor het proper houden van je opritten en terrassen: Zo kunnen we, afhankelijk van jouw wens, enkele keer per jaar langs komen om bladeren te verwijderen, of kunnen we hiervan het mos of onkruid verwijderen. Contacteer ons voor tuinonderhoud! 

Tuinaanleg: Gazon (zaaien of grasmatten) aanleggen, klinkerwerken, tuinafsluiting plaatsen en andere tuinwerken! 

Voor de aanleg van de tuin helpt Tuinaanleg Glenn Vrancken je met de nodige grondwerken en klinkerwerken voor  het leggen van opritten, terrassen en tuinpaden, alsook met het plaatsen van de tuinafsluiting. Indien hiervoor eerst hagen moeten verwijderd worden gaan we hier ook mee aan het werk. Tot slot leggen we ook je gazon via zaad of grasmatten en kunnen we helpen bij het aanplanten van jouw bloemperken, bomen of struiken. Uiteraard beschikken wij over de nodige professionele machines.

Tuinonderhoud - Tuinaanleg Glenn Vrancken
Tuinonderhoud - Tuinaanleg Glenn Vrancken
press to zoom
Tuinaanleg Glenn Vrancken Laakdal
Tuinaanleg Glenn Vrancken Laakdal
press to zoom
Tuinaanleg Glenn Vrancken Laakdal
Tuinaanleg Glenn Vrancken Laakdal
press to zoom
Tuinaanleg Glenn Vrancken Laakdal
Tuinaanleg Glenn Vrancken Laakdal
press to zoom
1/5

Tuinaanleg Glenn Vrancken helpt je met al je tuin aanleg, grondwerken, klinkerwerken en tuinonderhoud. Contacteer ons vandaag voor een prijs op maat!

Onze klanten wonen in de regio's Westerlo (Oevel, Tongerlo, voortkapel,..), Mol, Herentals, Geel (Zammel, ..), Herselt, Olen, Laakdal (Vorst, Veerle, Eindhout), Meerhout, Hulshout, Beringen, Tessenderlo, etc… Woon jij hier in de buurt of wat verder? Geen probleem!

Tuinaanleg Glenn Vrancken